2010. július 9., péntek

Es folytatodik!!

Sziasztok!

Ujabb napok teltek el, nem sok alvassal, de annal tobb tortenessel.
A napjaim nagy reszet ebben az epuletben toltom, a Hidakai korhaz "A" tombjeben. Most is itt vagyok, ha valaki felfedezne az ablakban integetni, annak gratulalok! Vege van a mai nagy mutetnek, teljes aortaiv csere volt. A beteget lehutottek 25 fokra, ezert a mutoben sarkkori hideg volt, 4 retegnyi mutosruhaban szobroztam vegig a tobb, mint 7 oras procedurat, de nagyon tetszett. Ma is kamatoztattam japan tudasom gyongyet, a mutoben leghasznosabb mondatot: "Acsidaj kodeszaj!" ami annyit jelent: "Kerek szepen egy samlit!" (fentrol konnyebb belatni a mellkasba.. :-)

Kozben azert zajlik az elet, folyamatosan kiserleteket teszunk a japan konyha meghoditasara. A kepen Kadzsi-val vagyok, o az egyik idei cserediakunk. Elelmes, eletrevalo sracok, nem feltem oket magyarorszagtol. Tegnap este volt a hivatalos megnyito unnepseg, nagyon jol ereztuk magunkat, ettunk kagylot meg csigat meg mindenfele undormanyt. Sikerult egy jot enekelni-zongorazni nekik, egesz nagy sikere volt. Az unnepseg utan pedig a diakok elvittek minket egy igazi japan karaoke klubba. Privat termunk volt, egesz igenyes, plusz a japanok annyira lelkesen enekeltek, hogy ilyet meg nem lattam. Mindenesetre nagyon jol sikerult este volt!


Ez a japan mobilom. HATALMAS! Amikor jottem, azt hittem minden miniatur lesz, de a telefonjuk mindegyiknek oriasi. A menurendszert azt most hagyjuk, megviccelt mar parszor. :-)

Nemsokara megyek, ma este a szivsebeszeknek barbeque partyjuk van, amire elhivtak, nagyon kedves emberek. A hetveget a Fuji mellett Kawaguchikoban toltjuk a cserediakokkal, hetfon vagy kedden jelentkezem!
Zarasul itt egy kep a sotet birodalom egyik idult, gonosz katonajarol lezerkarddal, ma reggel fenykepeztem nektek. Enjoy! ;-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése