2010. július 12., hétfő

Ez hihetetlen!


"..ezt nem hiszem el!! Biztos csak alom, de mar megint (majdnem ;-)) varazslat tortent! Nem akarok visszacsoppenni a realitasba!" Korulbelul igy fekszem le este es kelek fel reggel az elmult napokban. Rengeteg jo dolog tortent velem, nehez kozottuk sorrendet tenni, talan ott kezdem ahol legutobb abbahagytam.

Legutolso penteken elmentem a szivsebeszet dolgozoival barbeque estere. Nagyon nepszeru errefele, pedig egyatalan nem japan szokas. Egy teto alatt osszegyulnek es mindenfele ennivalot radobnak a fozolapra, megpiritjak aztan nyaminyami. Az este kulon fenypontja volt, amikor megismertem a mutosfiukat (lasd a kepet), akikkel, habar egesz heten napi 8-10 oraban kerulgettuk egymast illedelmesen, eddig csak egy sapkat es egy maszkot lattunk egymasbol, meg egy ferde szempart.. :-) Hangulatos este volt, sok rohoges, tuzijatek, happy ending, mint mindig.

Szombat reggel elindultunk a Fuji melle a Kawaguchiko tohoz es mivel szombaton szep ido volt, odaerve neki is vagtunk, hogy felmasszunk a hegyre. Nem tul nehez felmaszni, nem kell kulonosebb felszereles, viszont kell legalabb egy nap, nekunk szuk 3 orank allt rendelkezesre. Ennek fenyeben nekivagtunk, hogy a leheto legfeljebb elerjunk, a vegere harman maradtunk legelvetemultebbek, el is ertuk a 7. allomast 2700 meter korul. Gyonyoru kilatas, felhok, holdbeli taj fogadott. Onnan egy futas kovetkezett lefele, hogy elerjuk a buszt, maradnado elmenyt hozott a combomnak..





Ezutan fedeztuk csak fel, hogy hol is szalltunk meg, egy japan termalhotel fogadott kegyeibe ket ejszakara. Ha bemesz felveszel egy papucsot, ha a szobaba belepsz leveszed, mert tatami van (meg szekek lab nelkul, csak uloke es tamla az egesz), de van meg a WC papucs is, stb..

A hotelben forro furdo is volt, kilatassal a Kawaguchiko tora a felette buszkelkedo Fujival, teljesen alomszeru az egesz. A furdo nem koedukalt viszont mindenki meztelen es minden furdes elott es utan meg kell mosni magad szepen, alaposan. A hotelben egesz nap karateruhaszerusegben vagy (yukata), ugyhogy nincs gondod semmire. Ilyen korulmenyek kozott tartottunk csapatepito szeminariumot, amit rettenetesen szeretek, tanulsagos is volt, sok ujat tanultam belole.

Tegnap este a furdoben kifundaltuk, hogy korbe kene tekerni a tavat a hotel biciklivel. Tobb sem kellett, koran reggel felkerekedtunk Tristannal es Karllal egy kis reggeli turara, korbeertunk a to korul (kb 16km, 50 perc alatt megvoltunk), egy utolso bucsut vettunk a forro furdotol es egy svedasztalos reggeli zarta az elmenyt.


Szep napok voltak, es nagyon jo rajuk visszagondolni, viszont holnap ujbol elkezdodik a mokuskerek 7:30-kor a korhazban. Puszilok mindenkit, bucsuzoul meg nehany kep a hetvegerol:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése